Saut verdeturi cu ulei de masline-oua prajite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați verdele saut cu ouă prăjite cu ulei de măsline. Această rețetă servește 2 și costă 4,31 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 545 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sare kosher, ulei de măsline-ouă prăjite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață de sfeclă sotată cu ouă Pocate, Ouă prăjite cu verdeață și ciuperci, și Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aruncați dovleceii cu 2 linguri. ulei de măsline și se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt; se presară cu 1/2 linguriță. sare.
Coaceți 20 de minute sau până când dovlecelul este moale și maro auriu, amestecând ocazional.
Între timp, ceapa saut în restul de 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați verdeață, următoarele 2 ingrediente și dovlecei, aruncând pentru a acoperi.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare. Gatiti, amestecand des, 2 minute sau doar pana cand verdele incepe sa se ofileasca.
Se presară cu brânză de capră și se acoperă cu ulei de măsline-ouă prăjite.