Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați verdele saut cu ouă prăjite cu ulei de măsline. Această rețetă servește 2 și costă 4,31 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 545 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sare kosher, ulei de măsline-ouă prăjite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață de sfeclă sotată cu ouă Pocate, Ouă prăjite cu verdeață și ciuperci, și Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați dovleceii cu 2 linguri. ulei de măsline și se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt; se presară cu 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 20 de minute sau până când dovlecelul este moale și maro auriu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, ceapa saut în restul de 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați verdeață, următoarele 2 ingrediente și dovlecei, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Suc De Fructe
6
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare. Gatiti, amestecand des, 2 minute sau doar pana cand verdele incepe sa se ofileasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Sare
7
Se presară cu brânză de capră și se acoperă cu ulei de măsline-ouă prăjite.