Saut verdeata amestecata cu masline si salata de Ricotta

Saut verdeata amestecata cu masline si salata de Ricotta
Saut verdeturi mixte cu masline si salata de Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 364 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, suc de lămâie, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline, Verdeață ofilită cu salată de Ricotta, și Gatiti cartea: ars Ricotta Salata, roșii și măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați nucile de pin și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3
Adăugați usturoiul și gătiți până devine auriu, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se adaugă varza și se condimentează cu sare. Gatiti la foc mic, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați escarola, condimentați cu sare și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei de măsline, măslinele și caperele și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți salata de ricotta, adăugați sucul de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
EscarolaEscarola
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista