Saut varză de Bruxelles cu susan, usturoi și ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați varza de Bruxelles saut cu susan, usturoi și ghimbir. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu sodiu inferior, ulei de susan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Varză de Bruxelles sotată cu ghimbir și parmezan, Usturoi și safire saut varză de Bruxelles, încercați acest lucru!, și Varza de Bruxelles mărunțită se Sotează cu usturoi, ghimbir și struguri.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir, usturoi și ceapă la tigaie; saut 3 minute.
Adăugați bulion și varză de Bruxelles; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați ceapa verde și sosul de soia.