Saut Tilapia Peste Chard Elvețian Cu Unt De Tarhon

Saut tilapian peste Chard elvețian cu unt de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 540 calorii, 39G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Un amestec de tilapia, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Saut Marmeladă Elvețiană Saut, Chard Elvețian Sotat, și Chard Elvețian Sotat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, 30 până la 45 de secunde.
Adăugați o mână mare de brânză elvețiană și gătiți, aruncând des, până când s-a prăbușit suficient pentru a adăuga mai mult. Continuați să adăugați smogul în loturi până când este totul în tigaie și apoi gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Condimentați după gust cu sare și piper, împărțiți bietul între două farfurii și păstrați-l la cald. Ștergeți tigaia și readuceți-o la foc mediu-mare.
Adăugați 1 Tbs. din unt și lăsați-l să se topească.
Presărați tilapia cu 1/4 linguriță. sare și câteva măcinări de piper.
Adăugați tilapia și gătiți, întorcându-vă o dată la jumătatea gătitului, până când este bine rumenită și gătită, 4 până la 6 minute. Acoperiți bietul cu tilapia și păstrați-l cald.
Adăugați șalota în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și începe să se înmoaie, 30 până la 60 de secunde.
Adăugați sucul de lămâie; ar trebui să se evapore aproape instantaneu, dar dacă nu, gătiți până aproape evaporat, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cele 4 linguri. bucăți de unt și tarhon, amestecând continuu până când untul se topește. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă sosul de unt peste pește și smog și se servește imediat.
Orez brun cu nuci și stafide aurii.
pe baza a două porții, calorii
37, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
13, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.