Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia saut cu sos de miere-Scallion. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, ulei de canolan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Saut Tilapia cu sos de miere-Scallion, Tilapia la cuptor cu tarhon - umplutură de Scallion și sos de unt, și Orecchiette cu verdețuri saut și sos de Scallion pentru rețete similare.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.