Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert

Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ouă, garnitură: arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Snapper roșu peste spanac și roșii Sotate, Scoici calcinate saut cu Pancettan și spanac ofilit-Food & Drink-msn, și Snapper sotat cu roșii prune și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați usturoi și sotati 30 de secunde sau până devin aurii.
Adăugați spanacul, în loturi, aruncând doar până se ofilesc. Se amestecă 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Presărați peștele cu restul de sare și piper; înmuiați fileurile în ou și dragați în făină.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti 2 fileuri 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Repetați cu uleiul de canola rămas și fileurile de pește.
Pentru a servi, împărțiți spanacul în 4 farfurii; se acoperă cu snapper și 1 felie de unt Zinfandel fiert.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.