Saut Snapper cu Vinaigrette Negre-măsline sparte
Saut Snapper cu Negru-măsline rupt Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție conține 424 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de măsline kalamatan, sare kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Friptură cu ochi de coastă cu vinaigretă de măsline negre, Salată de spanac cu vinetă de măsline negre, și Paste cu Tunan și vinetă de măsline negre.
Instrucțiuni
Se amestecă măslinele, 1/3 cană de ulei, coaja de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul și fulgii de chile într-un castron mic cu o furculiță; vinaigreta nu are nevoie să se emulsioneze. Condimentează cu sare după gust. Scoateți oasele din pește cu clești sau pensete. Condimentați ambele părți ale peștelui cu sare și dragați foarte ușor în făină.
Căldură 2 Tbs. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați două fileuri, cu pielea în sus; gatiti pana se rumeneste deschis, 4 pana la 5 min. Cu o spatulă metalică subțire, întoarceți peștele și gătiți până când a doua parte se rumeneste ușor și peștele este gătit, aproximativ 3 min.
Transferați fileurile, cu pielea în jos, pe o farfurie, acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu fileurile rămase. Se amestecă vinaigreta, se aruncă suficient cu rucola pentru a se acoperi ușor (1 până la 2 Tbs.), și împărțiți-l între patru farfurii.
Așezați peștele deasupra, lingurați vinaigreta rămasă peste fileuri și serviți cu o pană de lămâie.
pe baza a patru porții, calorii
35, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
10, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.