Saut Smog elvețian cu semințe de muștar

Saut Smog elvețian cu semințe de muștar necesită aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 132 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare, ulei de măsline extravirgin, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Chard Elvețian Sotat, Saut Marmeladă Elvețiană Saut, și Chard Elvețian Sotat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți frunzele de bietă: frunză cu frunză, tăiați tulpina centrală dură. Feliați tulpinile transversal în bucăți de 1/4-inch până la 1/2-inch. Păstrați separat de frunze. Feliați frunzele transversal în benzi groase de 1 inch.
Tulpini de șalotă, șalotă, semințe de muștar:
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, lată, fără stick, la foc mediu.
Adăugați tulpinile de bietă tocate, șalotele sau ceapa și semințele de muștar.
Presărați puțină sare peste bietă. Saut până când ceapa sau șalotele devin translucide.
Adăugați verdeață de frunze de bietă tocată: când unele dintre semințele de muștar pot începe să facă un zgomot, adăugați verdele de frunze de bietă.
Se presară puțin mai multă sare și se aruncă pentru a acoperi cu amestecul de ulei și ceapă.
Finalizați prin aburire în tigaie: reduceți focul la minim și acoperiți tigaia.
Lăsați să gătească doar câteva minute, ridicând capacul tigaiei pentru a întoarce verdeața în tigaie după primul minut. Verdele ar trebui să se gătească considerabil. Când sunt doar ofilite, scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un vas de servit.
Presărați oțet de orez condimentat chiar înainte de servire.