Saut Smog curcubeu cu usturoi și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că dați-i o încercare de curcubeu saut cu usturoi și lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 131 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare și piper, căței de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Ciorbă Elvețiană sotată cu lămâie și usturoi, Saut Smog Curcubeu Saut Cu Sfecla Cruda Si Branza De Capra, și Scoici De Ras Madras La Grătar Cu Chard Curcubeu Saut Și Corni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă usturoiul și se gătește la foc moderat până când este ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați frunzele de smog în pumni mari, permițând fiecărui lot să se ofilească ușor înainte de a adăuga mai multe. Condimentați bietul cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când frunzele se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Transferați bietul într-un castron. Ștergeți oala.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală.
Adăugați coastele de bietă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Se amestecă frunzele ofilite și se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron, se presară cu coaja de lămâie și se servește imediat.