Saut scoici pe pătrate de Lasagna cu sos de Chili-smântână
Saut scoici pe pătrate de Lasagna cu sos de Chili-smântână este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 126 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți scoici de mare, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Saut scoici cu ciuperci si sos de spanac, Scoici tocite cu sfeclă prăjită, verdețuri Sotate, citrice Gremolata și cremă de hrean, și Scoici caramelizate cu cremă de Chili afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți pătrate de lasagna conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Acoperiți cu folie de plastic și păstrați la cald.Scoici de dragare în 2 linguri de făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt și 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați jumătate din scoici și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Îndepărtați scoicile și puneți-le deoparte. Repetați procedura cu restul de unt, ulei și scoici.
Îndepărtați scoicile și puneți-le deoparte, rezervând picături în tigaie.
Bateți restul de 1/2 lingură de făină, praf de chili și pudră de curry în picături în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte. Continuați să gătiți la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă și se bulbucează. Se amestecă sare și scoici și se gătește 1 minut sau până se încălzește bine.
Așezați 2 pătrate de lasagna pe farfurii individuale; lingură scoici și sos uniform peste pătrate.
Presărați fiecare porție cu scallions și o linie de sos de soia.* Pastele proaspete pot fi achiziționate în foi la magazinele alimentare de specialitate și tăiate în pătrate. Fidea de lasagna uscată poate fi înlocuită și tăiată în pătrate după gătit.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.