Saut salată arctică de Char și rucola cu vinaigretă de roșii

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Saut salată arctică și salată de rucola cu vinaigretă de roșii ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei de măsline, nuci de pin, fileuri de cărbune arctic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Char Arctic cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz, Carbon Arctic Cu Bietă Sotată, și Arctic Char cu Vinaigrette de portocale fistic.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați fileurile uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți fileurile; gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți ușor și păstrați la cald. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
În timp ce peștele gătește, puneți oțetul într-un castron mediu. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un tel. Se amestecă șalotele.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru; saut timp de 3 minute sau până când roșiile se înmoaie.
Adăugați roșii în vinetă; aruncați pentru a combina.
Aranjați 1 1/4 căni de rucola pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de roșii peste fiecare salată și presărați cu 1 1/2 lingurițe de nuci.