Saut ridichi cu unt de portocale
Saut ridichi cu unt de portocale este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 calorii. Mergeți la magazin și ridicați măr-slănină afumată, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Praz si ridichi saut, Ridichi sotate și năsturel, și Bruschetta Cu Ridichi Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură pliată, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă grăsimea de slănină în tigaie.
Adăugați 2 linguri de unt în tigaie și topiți la foc moderat.
Adăugați verdeața de ridiche, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Răsturnați verdele într-un castron.
Topiți restul de 4 linguri de unt în tigaie.
Adăugați ridichile, șalotele și slănina crocantă și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când ridichile se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați zahărul și gătiți timp de 2 minute, până se dizolvă.
Adăugați sucul de portocale și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când ridichile sunt abia fragede și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute. Se amestecă verdeața de ridiche, se condimentează cu sare și piper și se servește.