Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră

Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră
Saut radicchio și brânză de capră bruschettan este o vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de cățel de usturoi, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră, și Radicchio, Brânză De Capră Și Salată De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu lingura rămasă de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Grill PanGrill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați radicchio, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când se ofilesc în mare parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
4
Adăugați oțetul și zahărul brun și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand otetul a fost absorbit, aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este complet ofilit și de culoare închisă, cu aproximativ 10 până la 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
5
Scoateți tigaia de pe foc. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; pus deoparte.În timp ce radicchio gătește, așezați brânza de capră într-un castron mediu. Folosind o spatulă de cauciuc, spargeți brânza pe părțile laterale ale bolului până când ajunge la o suprafață netedă consistency.To serviți, întindeți o cantitate egală de brânză de capră peste fiecare felie de pâine. Împărțiți uniform amestecul de radicchio peste brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
6
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista