Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră
Saut radicchio și brânză de capră bruschettan este o vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de cățel de usturoi, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră, și Radicchio, Brânză De Capră Și Salată De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu lingura rămasă de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați radicchio, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când se ofilesc în mare parte, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțetul și zahărul brun și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand otetul a fost absorbit, aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este complet ofilit și de culoare închisă, cu aproximativ 10 până la 12 minute mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; pus deoparte.În timp ce radicchio gătește, așezați brânza de capră într-un castron mediu. Folosind o spatulă de cauciuc, spargeți brânza pe părțile laterale ale bolului până când ajunge la o suprafață netedă consistency.To serviți, întindeți o cantitate egală de brânză de capră peste fiecare felie de pâine. Împărțiți uniform amestecul de radicchio peste brânza de capră.
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.