Saut pui cu smochine in sos de vin de Porto
Saut pui cu smochine în sos de vin de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 393 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cimbru, port tawny, smochine calimyrna și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Fricass de pui cu smochine și sos de Port, Sos de afine cu Port și smochine uscate, și Sos De Afine Cu Port Și Smochine Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald. Condimentează puiul cu cimbru, sare și piper. Dragă în făină.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos; reduceți focul la mediu și gătiți 16 minute sau până când pielea se rumeneste. Întoarceți și gătiți 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Aruncați picăturile de tigaie.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați smochine și șobolani; sotati 3 minute sau până când urechile sunt fragede.
Adăugați port; aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut; adăugați bulion de vită, reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Scoateți jumătate din smochine din tigaie folosind o lingură cu fante; păstrați cald cu pui. Procesați smochinele și sosul rămase într-un robot de bucătărie până la neted, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă înapoi în tigaie, aruncând pulpa și semințele. Întoarceți puiul și smochinele în sos și încălziți la foc mediu-mare 9 minute sau până când puiul este gata.
Stropiți cu oțet, dacă doriți.
Tăiați puiul în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Serviți sosul peste pui și smochine.