Saut piept de pui cu salata de castraveti

Saut piept de pui cu salata de castraveti
Saut piept de pui cu salată de castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare și piper, semințe de chimen, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Saut piept de pui cu salata de castraveti, Piept de pui cu zmeură-Chipotle cu salată de castraveți, și Piept De Pui Sotat.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă pe o suprafață de lucru și se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier. Într-un castron mare, combinați semințele de chimen cu castraveții, caju, ceapă verde, suc de lămâie, 1/4 cană de ulei de măsline și pătrunjel; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CajuCaju
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și continuați să gătiți timp de 3 minute. Întoarceți și gătiți puiul până se rumeneste pe cealaltă parte și tocmai gătit, cu aproximativ 6 minute mai mult. Feliați gros fiecare piept de pui transversal, movilați salata de castraveți deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Note: variații: folosiți salata de castraveți ca acompaniament pentru somon sau pește albastru sau amestecați-o cu iaurt simplu pentru o versiune de raita indiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Pește AlbastruPește Albastru
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
RaitaRaita
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista