Saut piept de pui cu Pico De Gallo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui saut cu Pico De Gallo. O porție conține 285 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Dacă aveți la îndemână sare, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de pui cu Pico De Gallo, Pui la grătar cu Pico De Gallo, și Tacos de pui cu ananas Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 Ingrediente, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Presărați ambele părți ale puiului cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Se servește cu pico de gallo.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.