Saut Pere
Saut pere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Saut fasole verde și pere, Vafe condimentate cu pere Sotate, și Saut Pere De Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună pere și suc de lămâie.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pere, aruncând pentru a acoperi și gătiți aproximativ 2 minute; adăugați zahăr brun. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți 5 minute sau până când perele sunt moi și sosul se îngroașă ușor. Se amestecă vanilia și sarea.