Saut Pere

Saut Pere
Saut pere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Saut fasole verde și pere, Vafe condimentate cu pere Sotate, și Saut Pere De Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună pere și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați amestecul de pere, aruncând pentru a acoperi și gătiți aproximativ 2 minute; adăugați zahăr brun. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți 5 minute sau până când perele sunt moi și sosul se îngroașă ușor. Se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista