Saut mazare si sunca
Saut mazăre și șuncă este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 117 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de apă, mazăre, ceapă cu zaruri mici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Saut mazare si sunca, Sparanghel Saut Și Mazăre, și Mazăre Și Scallions Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare cu o strânsăcapacul de fixare la foc mediu până la cald, aproximativ 3 minute.
Adăugați 2 linguri de unt și rotiți pentru a se topi și a acoperi tigaia.
Adăugați ceapa sau șalota, 1/2 linguriță de sare și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați șunca și gătiți, amestecând ocazional, până când unele grăsimi se redă, aproximativ 3 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați mazărea, apa și restul de 1/2 linguriță de sare și amestecați pentru a combina. Gatiti, acoperit, amestecand la fiecare cateva minute, pana cand mazarea este doar fiarta, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă restul de 2 linguri de unt, coaja de lămâie și sucul de lămâie și se amestecă pentru a se combina. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, piper sau suc de lămâie, după cum este necesar.