Saut halibut negru cu rucola, sfeclă prăjită și hrean Cr Aproxme fra aprox. che

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați halibut saut cu Arugula, sfeclă prăjită și hrean Cr Sucromme fra fra o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru $14.49 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sare și piper kosher, sfeclă prăjită, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che, Legume rădăcinoase prăjite cu Pepitas picante și cremă de hrean Fraiche, și Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați peștele cu coaja de lămâie, cimbru și pătrunjel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Scoateți peștele din frigider cu 15 minute înainte de gătit, pentru a-l aduce la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie mare de saut la foc mare timp de 2 minute. (În funcție de dimensiunea tigaiei, poate fi necesar să gătiți peștele în loturi sau în două tigăi.) Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper. Rotiți uleiul de măsline extravirgin obișnuit în tigaie și așteptați 1 minut. Puneți cu grijă peștele în tigaie și gătiți 3 până la 4 minute, până când este ușor rumenit. Întoarceți peștele, coborâți focul la mediu-mic și gătiți încă câteva minute, până când este aproape gătit. Aveți grijă să nu gătiți prea mult peștele. Când se termină, peștele va începe să se desprindă și să se separe puțin, iar centrul va fi în continuare ușor translucid. Amintiți-vă, halibutul va continua să gătească puțin odată ce îl scoateți din tigaie.
Împrăștiați jumătate din rucola pe un platou mare. Aranjați sfecla deasupra și stropiți cu jumătate din crema de hrean. Puneți restul de rucola printre sfeclă, astfel încât să puteți vedea sfecla aruncând o privire. Cuibărește peștele în salată și pune puțină cremă de hrean peste fiecare bucată.
Stropiți întregul vas cu uleiul de măsline super-bun și o stoarcere mare de lămâie.
Ea și partenerul ei de afaceri, Caroline Styne, conduc și restaurantul A. O. C. Din Los Angeles, unde Goin locuiește împreună cu soțul ei, David Lentz.Teri Gelber este un scriitor alimentar și producător de radio public care locuiește în Los Angeles.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.