Saut Frittata de conopida cu cimbru

Saut Frittata de conopida cu cimbru
Saut Frittata de conopidă cu cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet din 1 bucată de pâine prăjită, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata De Ardei Portocaliu Cu Cimbru Proaspăt, Frittata cu ciuperci, cimbru și brânză Parmigiano, și Vinete sotate cu miere și cimbru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Adăugați floretele de conopidă, condimentați cu sare de mare și gătiți la foc mare, fără a amesteca, până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Aruncați floretele de conopidă în tigaie și gătiți până se rumenesc peste tot și doar fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa feliată și 1 lingură de unt și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat, adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați restul de 1 lingură de unt și rotiți tigaia pentru a o topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle cu 3/4 linguriță de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Turnați ouăle peste conopidă și gătiți, fără a amesteca, până când fundul frittatei este doar setat, aproximativ 2 minute. Ridicați marginile frittata și înclinați tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să se scurgă dedesubt. Continuați să gătiți frittata până când partea de jos este aurie și partea de sus este doar ușor curgătoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Presărați firimiturile de pâine și cimbru peste frittata și coaceți până când este doar setată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Presărați frittata cu parmezan proaspăt ras și glisați-o pe o suprafață de lucru sau un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
10
Tăiați frittata în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu sare de trufe și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista