Saut Frittata de conopida cu cimbru

Saut Frittata de conopidă cu cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet din 1 bucată de pâine prăjită, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata De Ardei Portocaliu Cu Cimbru Proaspăt, Frittata cu ciuperci, cimbru și brânză Parmigiano, și Vinete sotate cu miere și cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline.
Adăugați floretele de conopidă, condimentați cu sare de mare și gătiți la foc mare, fără a amesteca, până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Aruncați floretele de conopidă în tigaie și gătiți până se rumenesc peste tot și doar fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați ceapa feliată și 1 lingură de unt și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat, adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați restul de 1 lingură de unt și rotiți tigaia pentru a o topi.
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle cu 3/4 linguriță de sare de mare.
Turnați ouăle peste conopidă și gătiți, fără a amesteca, până când fundul frittatei este doar setat, aproximativ 2 minute. Ridicați marginile frittata și înclinați tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să se scurgă dedesubt. Continuați să gătiți frittata până când partea de jos este aurie și partea de sus este doar ușor curgătoare, aproximativ 3 minute.
Presărați firimiturile de pâine și cimbru peste frittata și coaceți până când este doar setată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Presărați frittata cu parmezan proaspăt ras și glisați-o pe o suprafață de lucru sau un platou.
Tăiați frittata în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu sare de trufe și oțet balsamic.