Saut dovlecel cu ghimbir si marar
Saut zucchini cu ghimbir și mărar ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de rodie, dovlecei, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Saut dovlecel cu marar, Morcov Marar Saut, și Ridichi Sotate Și Zahăr Se Fixează Cu Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați ghimbirul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Se amestecă semințele de mărar și rodie și se condimentează cu sare.
Transferați într-un castron și serviți.