Saut de verde de iarnă și ciuperci shiitake este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 99 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Saut De Verdețuri De Iarnă Și Ciuperci Shiitake, Sugar Snap Pea saut 4 cu ciuperci Shiitake și porumb, și Sote Cu Verdeață Consistentă De Iarnă pentru rețete similare.