Saut de scoici cu sos Miso
Scallop saut cu sos Miso este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mirin, zahăr superfin, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoică cu sos Miso de muștar, Sote de scoici și cartofi, și Lollipops Miso-Citrice La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați scoicile cu sare, piper și usturoi și apoi praf ușor cu făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică. Prăjiți scurt ambele părți ale scoicilor până când sunt arse la exterior, dar încă rare la mijloc.
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați scoicile.
Adăugați vinul alb și apoi miso, mirin, sosul de soia, zahărul și apa la tigaie și amestecați. Reveniți la căldură și fiind la fierbere, amestecând, apoi îndepărtați.
Se amestecă muștarul și smântâna grea.
Rupeți frunzele de pe năsturel și aranjați-le pe o farfurie mare. Tăiați tulpinile mărunt și puneți-le deoparte ca garnitură.
Așezați scoicile pe patul de frunze de năsturel, turnați sosul fierbinte și garnisiți cu tulpinile de năsturel tocate mărunt.
Se presară parmezan și se servește.
Zahărul superfin este zahăr granulat foarte fin care se dizolvă rapid. Este utilizat în coacere, băuturi și sosuri și este disponibil în secțiunile de coacere ale supermarketurilor. În schimb, se poate folosi zahăr obișnuit.