Saut de scoici cu sos Miso

Saut de scoici cu sos Miso
Scallop saut cu sos Miso este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mirin, zahăr superfin, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoică cu sos Miso de muștar, Sote de scoici și cartofi, și Lollipops Miso-Citrice La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați scoicile cu sare, piper și usturoi și apoi praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică. Prăjiți scurt ambele părți ale scoicilor până când sunt arse la exterior, dar încă rare la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vinul alb și apoi miso, mirin, sosul de soia, zahărul și apa la tigaie și amestecați. Reveniți la căldură și fiind la fierbere, amestecând, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Sos De SoiaSos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ZahărZahăr
ApăApă
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă muștarul și smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
MuștarMuștar
6
Rupeți frunzele de pe năsturel și aranjați-le pe o farfurie mare. Tăiați tulpinile mărunt și puneți-le deoparte ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
7
Așezați scoicile pe patul de frunze de năsturel, turnați sosul fierbinte și garnisiți cu tulpinile de năsturel tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
Sos FierbinteSos Fierbinte
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Se presară parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
1
Zahărul superfin este zahăr granulat foarte fin care se dizolvă rapid. Este utilizat în coacere, băuturi și sosuri și este disponibil în secțiunile de coacere ale supermarketurilor. În schimb, se poate folosi zahăr obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista