Saut de pui cu sos de ghimbir caramelizat
Saut de pui cu sos de ghimbir caramelizat este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 264 calorii. Un amestec de zahăr, ulei de canolan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sote De Pui Cu Sos De Paprika, Sote de pui cu sos de Mango, și Pui de ghimbir caramelizat cu orez lipicios.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați zahăr în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand zaharul se dizolva si se rumeneste usor.
Combinați sosul de soia, pasta de chile și ghimbirul într-un castron mic; adăugați în tigaie.
Adăugați bulion de pui, ulei de susan și pui în tigaie; gătiți 5 minute sau până când puiul este gata, amestecând ocazional.
Scoateți puiul din tigaie cu o lingură pliată. Se fierbe sosul 10 minute sau până se îngroașă ușor. Întoarceți puiul la tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Se presară uniform cu piper și sare.