Saut de porumb si legume de vara 4

Saut de porumb si legume de vara 4
Porumb și legume de vară Saut de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 126 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, okra, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sote De Legume De Vară, Saut de cuscus si legume de vara 4, și Sote De Legume De Vară Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați okra; saut 3 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
4
Adăugați ardei gras și jalapeo; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
5
Adăugați porumb; gatiti 5 minute. Se amestecă fasolea; gatiti 2 minute. Se amestecă coriandru; se presară sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
FasoleFasole
PorumbPorumb

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista