Saut de porumb de vara cu tone de ierburi
Saut de porumb de vară cu tone de ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 413 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de mărar, șalotă, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Saut de porumb de vara cu tone de ierburi, Saut de porumb si legume de vara 4, și Saut De Porumb Proaspat De Vara 4.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați semințe de șalotă și chimen. Saut până când șalota este maro auriu, aproximativ 4 minute.
Adăugați sâmburi de porumb, 1 linguriță sare grosieră și 3/4 linguriță piper. Saut până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecătoate ierburile. Condimentează după gust cu sare.
Transferați porumbul în castron și serviți.