Saut de porc și pere cu sos de lămâie-vodcă

Saut de porc și pere cu sos de lămâie-vodcă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Saut de porc și pere, cu sos de lămâie-vodcă, ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 414 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,99 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pere anjou, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Capellini cu sos de somon și lămâie-mărar-vodcă, Pear Vodka, și Vodcă De Pere Condimentată De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați Cotletele de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați cotlet de porc în tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați pere în tigaie, tăiați părțile în jos. Saut 2 minute pe fiecare parte sau până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți pere din tigaie și păstrați la cald. Se amestecă vodca, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, coajă, suc și arpagic și se gătește timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista