Saut de porc și pere cu sos de lămâie-vodcă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Saut de porc și pere, cu sos de lămâie-vodcă, ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 414 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,99 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pere anjou, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Capellini cu sos de somon și lămâie-mărar-vodcă, Pear Vodka, și Vodcă De Pere Condimentată De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Presărați Cotletele de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați cotlet de porc în tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu.
Așezați pere în tigaie, tăiați părțile în jos. Saut 2 minute pe fiecare parte sau până la aur.
Scoateți pere din tigaie și păstrați la cald. Se amestecă vodca, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, coajă, suc și arpagic și se gătește timp de 1 minut.