Saut de năut, spanac și ciuperci 4
Năut, spanac și ciuperci saut, ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 351 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 711 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, tigaie saut, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sote de Chorizo, spanac și naut, Spanac Năut & Moștenire De Tomate Creveți Saut 4, și Saut cu ciuperci si spanac cu parmezan ras.
Instrucțiuni
Saut de năut, spanac și ciuperci 4
Ingrediente3 linguri ulei de măsline8 oz. ciuperci albe feliate1 / 2 lingurițe fulgi de ardei roșu zdrobiți sau mai mult după gust1/2 lingurițe busuioc uscat1/4 lingurițe paprika1/2 lingurițe usturoi zdrobit3 1/2 căni de naut înmuiat și gătit/fasole garbanzo (1 1/2 căni uscate) sau 2 cutii de naut/fasole garbanzo (15 oz. fiecare), scursă și clătită2 linguri de apă3 căni (5 oz.) spanac sau kale pentru copii, bine ambalate
Sare și piper negru după gust2 linguri semințe de floarea soarelui sărate prăjite (topping opțional)veți avea nevoie și de
Tigaie mare saut, cu capac
Porții: 3 porții de antreu, 6 porții laterale