Saut cu frunze de Bruxelles si spanac pentru bebelusi 4
Brussel Leaf și Baby spanacul saut, ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 235 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați vârfuri generoase de sare de mare, spanac pentru copii, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de frunze pentru copii cu măsline și pepene verde, Sfeclă pentru bebeluși cu pătrunjel cu frunze plate și vinetă de mentă, și Baby Zucchini saut cu menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând cu câte un germen de Bruxelles, curățați fiecare frunză individuală, începând din exterior și lucrând spre mijloc. Continuați să curățați până ajungeți la miezul dur, unde este prea strâns pentru a mai trage frunze. Aruncați miezul și puneți frunzele într-un castron mare. Repetați cu varza de Bruxelles rămasă.
La foc mediu, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați toate frunzele de Bruxelles și saut pentru aproximativ 30 de secunde.
Adăugați oțetul și siropul de arțar și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați spanacul în tigaie și aruncați până când abia se ofilește. Este mai bine doar puțin underdone în acest caz, deoarece va continua să gătească în propria căldură.
Se presară cu sare și migdale Marcona și se servește imediat.