Saut crustacee pe Fettuccine de lamaie
Saut crustacee pe Fettuccine de lamaie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați margarină, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Scoici arse cu Dop de afișare cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel, Scoici de mare și Fettuccine, și Scoici de mare cu Fettuccine de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați scoici în pungă și sigilați; agitați pentru a acoperi.
Încălziți uleiul și margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si gata.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu; adăugați vodcă, coajă de lămâie, suc de lămâie și usturoi și gătiți 3 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; adăugați paste și aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de paste uniform între 4 farfurii individuale; deasupra cu scoici.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză și 1 lingură de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.