Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt

Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt
Saut creveți cu sos de oțet Balsamic saut este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,12 USD pe porție. O porție conține 714 calorii, 51G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, unt, creveți în coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic, Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic, și Saut Broccoli Raab Cu Oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți creveți în coajă, curățați-i și devein(vezi cum se curăță și devein creveții). Dacă utilizați creveți curățați, dezghețați, săriți peste acest pas. Oricum ar fi, uscați bine creveții cu prosoape de hârtie și dați deoparte. Puneți o strecurătoare sau o strecurătoare mare într-un castron și puneți-o lângă gamă. Într-o tigaie mare setată la foc mare, topiți 1 Tbs. din unt. Când untul spumează, adăugați creveții și condimentați bine cu sare și piper. Se amestecă de mai multe ori pe măsură ce creveții gătesc-se pot rumeni ușor, ceea ce este bine. Se fac imediat ce sunt fierte și opace, 3 până la 5 minute; tăiați una în jumătate pentru a verifica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți tigaia de pe foc; transferați creveții cu o lingură cu fante în strecurătoare. Acoperiți creveții ușor cu folie și lăsați-i deoparte pentru a se încălzi în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă toate, cu excepția a 1 sau 2 lingurițe. de lichid din tigaie. Puneți tigaia înapoi la foc mare și adăugați restul de 6 Tbs. unt, învârtind tigaia o dată sau de două ori până când untul devine maro deschis, aproximativ 2 minute. (Orice bucăți maro care s-au lipit de tigaie vor deveni și mai maronii, dar nu ar trebui să ardă.) Turnați imediat oțetul balsamic în tigaie și începeți să răzuiți bucățile maro. Continuați să răzuiți și să gătiți până când sosul se îngroașă oarecum și începe să apară ca glazura, aproximativ 2 minute. Sosul se va reduce la 1/2 cană. Opriți focul și amestecați creveții scursi (aruncați orice lichid acumulat în vas) pentru a-i acoperi ușor cu sosul și reîncălziți-i scurt fără a mai găti. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați ierburile proaspete și serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1
Calorii
1
400, grăsime
2
22, Calorii Grase
1
200, Grăsimi Saturate
2
13, proteine
3
42, Grăsimi Mononesaturate
4
6, carbohidrați
5
940, colesterol
6
440, fibră
7
Fotografie: Mark Ferri
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
6, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista