Saut Creveți Cu Portocale, Busuioc Și Pernod

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Creveții saut cu portocale, busuioc și Pernod ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, suc de scoici, pernod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Saut Cu Pernod, Saut creveți, mazăre și fistic cu busuioc, și Saut de creveți cu roșii proaspete, vin și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de scoici și sucul de portocale la fierbere la foc mare într-o tigaie de 12 inci până când amestecul este redus la jumătate, aproximativ 5 min. Între timp, curățați și devein creveții (pentru a economisi timp, căutați creveți "ușor de decojit", care au fost deja deveined). Cu o spatulă, răzuiți sosul redus într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Fără a clăti tigaia, readuceți-o la foc mare și adăugați untul și usturoiul; gatiti pana cand usturoiul incepe sa sizzle, aproximativ 15 secunde.
Adăugați creveții și saut până când începe să-și piardă culoarea crudă, 2 până la 3 minute, stropind ușor cu sare și piper după gust. Tigaia va începe să se întunece pe măsură ce zahărul din sos se gătește; nu vă faceți griji, acest lucru va adăuga doar mai multă aromă sosului finit.
Adăugați sosul redus și aduceți la foc mic. Se amestecă Pernodul sau vermutul și busuiocul.
Scoateți și aruncați căței de usturoi, reglați condimentele și serviți. Pastele de păr înger sau orezul fac un acompaniament frumos.
24, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
10, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.