Saut Creveți Cu Portocale, Busuioc Și Pernod

Saut Creveți Cu Portocale, Busuioc Și Pernod
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Creveții saut cu portocale, busuioc și Pernod ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, suc de scoici, pernod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Saut Cu Pernod, Saut creveți, mazăre și fistic cu busuioc, și Saut de creveți cu roșii proaspete, vin și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de scoici și sucul de portocale la fierbere la foc mare într-o tigaie de 12 inci până când amestecul este redus la jumătate, aproximativ 5 min. Între timp, curățați și devein creveții (pentru a economisi timp, căutați creveți "ușor de decojit", care au fost deja deveined). Cu o spatulă, răzuiți sosul redus într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Fără a clăti tigaia, readuceți-o la foc mare și adăugați untul și usturoiul; gatiti pana cand usturoiul incepe sa sizzle, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveții și saut până când începe să-și piardă culoarea crudă, 2 până la 3 minute, stropind ușor cu sare și piper după gust. Tigaia va începe să se întunece pe măsură ce zahărul din sos se gătește; nu vă faceți griji, acest lucru va adăuga doar mai multă aromă sosului finit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sosul redus și aduceți la foc mic. Se amestecă Pernodul sau vermutul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
PernodPernod
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Scoateți și aruncați căței de usturoi, reglați condimentele și serviți. Pastele de păr înger sau orezul fac un acompaniament frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Calorii
1
240, grăsime
2
11, Calorii Grase
1
100, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
24, Grăsimi Mononesaturate
4
3, carbohidrați
5
450, colesterol
6
195, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
10, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista