Saut creveti cu rucola
Saut crevete cu Ruculan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, coajă de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Sote Cu Rucola Și Roșii, Saut Condimentat Avocado Și Rucola, și Saut Fenicul Si Ceapa Rosie Cu Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar, combinați usturoiul, coaja de lămâie, boabele de piper și un vârf de sare și amestecați într-o pastă grosieră. Se amestecă sucul de lămâie și apoi 1/4 cană de ulei.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 linguriță de ulei.
Adăugați creveții și gătiți la foc moderat, amestecând, până când începe să se onduleze, aproximativ 3 minute.
Adăugați rucola și amestecați până se ofilesc și creveții sunt fierți, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de ulei de măsline, aruncați bine și condimentați cu sare; se servește fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.