Saut carne de pui și ardei cu orez de nucă de cocos

Saut pui și ardei cu orez de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 755 calorii, 50g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui sotat cu sparanghel și ardei, Ardei gras cu creveți și orez de cocos, și Mini ardei umpluți cu orez de cocos.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, inlocuind 1 cana de apa cu laptele de cocos.Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătește 3 minute. Întoarceți-vă și mutați-vă în părțile laterale ale tigaiei.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, amestecând des, timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când ardeiul gras se înmoaie ușor și puiul este fiert, aproximativ 4 minute.
Transferați puiul și legumele pe farfurii individuale și readuceți tigaia la foc mediu.
Adăugați fasolea, chimenul, 1/4 linguriță sare și uleiul rămas. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Se servește cu puiul și orezul.Upgrade: luminați aroma orezului de nucă de cocos amestecând într-o mână de scallions proaspete tocate, arpagic sau coriandru chiar înainte de servire.