Saut carne de pui cu sos de Bacon cald
Saut de pui cu vinaigrette Bacon cald saut este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Sote Cu Sos Cald De Roșii, Slănină Și Șalotă, Vinetă Caldă De Slănină-Ciuperci, și Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți puiul; lăsați să stea 8 minute. Feliați și păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand sunt crocante, intorcand o data.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; scurgere. Crumble bacon.
Adăugați șalotă în picături în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând continuu. Se amestecă în oțet, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă bulionul, siropul și muștarul; gatiti timp de 1 minut, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Aranjați 1 1/2 căni de rucola pe fiecare din cele 4 farfurii; presărați uniform cu restul de 1/8 linguriță de sare. Completați fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui.
Stropiți 2 linguri de pansament peste fiecare porție; se acoperă cu slănină mărunțită.