Saut carne de pui cu piure de telina-radacina si castane

Saut pui cu piure de telina-radacina si castane ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 557 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare, castane prăjite ambalate în vid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma castanele, puteți urma acest fel principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui cu piure de rădăcină de țelină, Supă De Rădăcină De Țelină Cu Varză De Bruxelles Și Castane, și Rădăcină De Țelină Pur Și Simplu.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați 2 linguri de unt cu rădăcina de țelină, smântână, apă și un vârf de sare. Acoperiți și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Descoperiți și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă și lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Răzuiește amestecul într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Întoarceți piureul în cratiță și condimentați cu sare; păstrați cald.
Într-o tigaie mare, topiți restul de 2 linguri de unt.
Adăugați castanele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați țelina feliată și ras el hanout, condimentați cu sare și piper și gătiți până când țelina este crocantă, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul și gătiți până când lichidul este aproape evaporat și legumele sunt glazurate, aproximativ 8 minute. Păstrați cald.
Într-o altă tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat, întorcându-le o dată, până devin aurii și fierte, aproximativ 10 minute.
Puneți piureul de rădăcină de țelină pe farfurii și acoperiți cu castanele și țelina. Aranjați puiul deasupra, garnisiți cu arpagic și tarhon și serviți.