Saut carne de pui cu piure de telina-radacina si castane

Saut carne de pui cu piure de telina-radacina si castane
Saut pui cu piure de telina-radacina si castane ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 557 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare, castane prăjite ambalate în vid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma castanele, puteți urma acest fel principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui cu piure de rădăcină de țelină, Supă De Rădăcină De Țelină Cu Varză De Bruxelles Și Castane, și Rădăcină De Țelină Pur Și Simplu.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați 2 linguri de unt cu rădăcina de țelină, smântână, apă și un vârf de sare. Acoperiți și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Descoperiți și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă și lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Răzuiește amestecul într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Întoarceți piureul în cratiță și condimentați cu sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-o tigaie mare, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați castanele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
4
Adăugați țelina feliată și ras el hanout, condimentați cu sare și piper și gătiți până când țelina este crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ras El HanoutRas El Hanout
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Adăugați bulionul și gătiți până când lichidul este aproape evaporat și legumele sunt glazurate, aproximativ 8 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Într-o altă tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat, întorcându-le o dată, până devin aurii și fierte, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți piureul de rădăcină de țelină pe farfurii și acoperiți cu castanele și țelina. Aranjați puiul deasupra, garnisiți cu arpagic și tarhon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CastaneCastane
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista