Cald de măsline saut cald ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 98 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Un amestec de prăjit, bulb de fenicul, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sote de măsline grecești și sparanghel, Sote ușor de Paste cu măsline și ciuperci, și Tilapia cu Salsa caldă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut coaja de lămâie din lămâie, usturoi tocat, semințe de fenicul și ardei roșu zdrobit uscat în ulei de măsline extravirgin fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi Tocat
Semințe De Fenicul
Coaja De Lamaie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați măsline, okra murată, fenicul feliat și migdale. Gatiti, amestecand ocazional, 5 pana la 7 minute sau pana cand feniculul este crocant.