Saut broccoli rabe cu usturoi și ardei iute (rapiță Fritte)
Saut broccoli rabe cu usturoi și ardei iute (rapiță Fritte) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 126 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi, Broccoli Cu Usturoi Sotat Rabe, și Saut picant Broccoli Rabe cu usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați broccoli rabe, îndepărtând părțile dure ale tulpinilor și orice tulpini cu un miez gol. Împărțiți tulpinile (sau împărțiți-le dacă sunt mari), astfel încât să gătească în același ritm cu floretele. Clătiți bine.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați broccoli rabe (poate fi necesar să adăugați în loturi, așteptând până când unii bucătari jos) și gătiți până se înmoaie, 2 până la 5 minute. Scoateți și puneți deoparte aproximativ 1/4 cană de lichid de gătit, apoi scurgeți broccoli rabe într-o strecurătoare.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 15 minute, apoi strângeți ușor pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Încălziți uleiul într-un 12-in. tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ardeii iute și sotati până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați broccoli rabe și 1/2 linguriță. sare și aruncă pentru a acoperi cu ulei. Creșteți căldura la mare și gătiți până când broccoli rabe este încălzit și aromat, aproximativ 5 minute (dacă pare uscat, umeziți cu o parte din lichidul de gătit rezervat). Condimentează cu sare după gust.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.