Saut Broccoli Rabe
Saut broccoli rabe necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Această garnitură are 59 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de broccoli rabe, ulei de măsline, fulgi de ardei roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Încercați Broccoli Sotate Rabe, Broccoli Sotate Rabe, și Broccoli Sotate Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch broccoli rabe în 2 loturi într-o oală mare cu apă sărată clocotită (2 linguri de sare pentru 6 litri de apă) până când tulpinile sunt crocante, 2 până la 3 minute, apoi se scurg bine și se usucă.
Încălziți uleiul cu fulgi de ardei roșu într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati broccoli rabe cu 1/2 linguriță sare până când este bine acoperit, aproximativ 2 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Broccoli rabe poate fi albit cu 1 zi înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a face saut.