Saut broccoli di Rapa
Saut broccoli di rapa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 167 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare de mare, broccoli di rapa, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), Broccoli Calcinat, și Broccoli Calcinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie suficient de mare pentru a ține broccoli di rapa la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu, condimentați cu sare și piper și gătiți până când usturoiul este ușor colorat, aproximativ 2 minute.
Adăugați broccoli di rapa, acoperiți și gătiți 3 până la 7 minute, în funcție de grosimea broccoli, îndepărtând capacul o dată sau de două ori pentru a amesteca.
Transferați broccoli di rapa într-un castron mare de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;