Sausageball Paste coace
Sausageball Paste coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 638 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de cârnați, pesmet, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste vegane coaceți cu sos de paste de vin alb, Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, și Paste Coace.
Instrucțiuni
Puneți cârnațiicarne, pesmet și cimbru sau rozmarin într-un castron și amestecați pentru a combina. Formați în 20 de bile mici.
Încălziți uleiul într-o tigaie largă și gătiți cârnații timp de 10 minute până se rumenesc frumos.
Adăugați passata și pasta de roșii, acoperiți și fierbeți ușor timp de 20 de minute.
Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile ambalajului, adăugând varza pentru ultimele 5 minute de timp de gătit.
Scurgeți varza și pastele, aruncați cu sosul și lingura într-un vas termorezistent.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Împingeți cuburile de mozzarella în partea de sus a pastelor.
Se presară parmezan și se coace timp de 15-20 de minute până când se clocotește și se crustează.