Sauerkraut pentru conserve

Sauerkraut pentru conserve
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați varza murată pentru conservare. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 157 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Sfeclă Murată (Pentru Conservare), Tort De Conserve La Domiciliu, și Ziua mea de conserve de sos de spaghete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele exterioare și orice porțiuni nedorite din capetele de varză mature ferme; spălați și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
2
Tăiați în jumătăți sau sferturi; scoateți miezul. Folosiți un tocător sau un cuțit ascuțit pentru a tăia varza în bucăți subțiri de grosimea unui ban.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Într-un castron mare, amestecați bine 3 linguri de sare cu 5 lbs. varză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați varza sărată să stea câteva minute pentru a se ofili ușor; acest lucru permite ambalarea fără ruperea excesivă sau Învinețirea bucăților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
5
Împachetați varza sărată ferm și uniform într-un recipient mare și curat pentru decapare. Folosind o lingură de lemn, tapper sau mâini, apăsați ferm până când sucul iese la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Repetați mărunțirea, sărarea și ambalarea varzei până când recipientul este umplut până la 3 până la 4 inci de sus. Dacă sucul nu acoperă varza, adăugați saramură: 1 1/2 linguri sare la 1 litru de apă; aduceți saramura la fierbere; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SaramurăSaramură
SucSuc
ApăApă
SareSare
7
Acoperiți varza cu muselină sau pânză de brânză și puneți marginile în jos pe interiorul recipientului. Greutate în jos varză sub saramură. Formarea bulelor de gaz indică faptul că are loc fermentația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
8
Îndepărtați și aruncați formarea de gunoi în fiecare zi. O temperatură a camerei de 70 de grade până la 75 de grade F este cea mai bună pentru fermentarea varzei. Fermentarea este de obicei completă în 3 până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
9
Pentru a putea: aduceți varza murată la foc mic (185 până la 210 grade F). Nu fierbeți. Împachetați varza fierbinte în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
VarzăVarză
10
Îndepărtați bulele de aer. Reglați capacele. Procesați halbe 15 minute, litri 20 minute, într-o conservă de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate39
Revista