Sauerkraut pentru conserve
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați varza murată pentru conservare. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 157 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Sfeclă Murată (Pentru Conservare), Tort De Conserve La Domiciliu, și Ziua mea de conserve de sos de spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele exterioare și orice porțiuni nedorite din capetele de varză mature ferme; spălați și scurgeți.
Tăiați în jumătăți sau sferturi; scoateți miezul. Folosiți un tocător sau un cuțit ascuțit pentru a tăia varza în bucăți subțiri de grosimea unui ban.
Într-un castron mare, amestecați bine 3 linguri de sare cu 5 lbs. varză mărunțită.
Lăsați varza sărată să stea câteva minute pentru a se ofili ușor; acest lucru permite ambalarea fără ruperea excesivă sau Învinețirea bucăților.
Împachetați varza sărată ferm și uniform într-un recipient mare și curat pentru decapare. Folosind o lingură de lemn, tapper sau mâini, apăsați ferm până când sucul iese la suprafață.
Repetați mărunțirea, sărarea și ambalarea varzei până când recipientul este umplut până la 3 până la 4 inci de sus. Dacă sucul nu acoperă varza, adăugați saramură: 1 1/2 linguri sare la 1 litru de apă; aduceți saramura la fierbere; rece.
Acoperiți varza cu muselină sau pânză de brânză și puneți marginile în jos pe interiorul recipientului. Greutate în jos varză sub saramură. Formarea bulelor de gaz indică faptul că are loc fermentația.
Îndepărtați și aruncați formarea de gunoi în fiecare zi. O temperatură a camerei de 70 de grade până la 75 de grade F este cea mai bună pentru fermentarea varzei. Fermentarea este de obicei completă în 3 până la 6 săptămâni.
Pentru a putea: aduceți varza murată la foc mic (185 până la 210 grade F). Nu fierbeți. Împachetați varza fierbinte în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Îndepărtați bulele de aer. Reglați capacele. Procesați halbe 15 minute, litri 20 minute, într-o conservă de apă clocotită.