Sauerbraten III
Sauerbraten III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 534 calorii, 63G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, oțet de vin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea într-un castron mare, nemetalic. Într-un castron separat, combinați oțetul de vin roșu, 1 cană de apă, suc de lămâie, ceapă, frunze de dafin, cuișoare, sare și piper.
Se toarnă peste carne. Acoperiți și refrigerați 48 de ore.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Scoateți carnea din marinată și rumeniți în ulei pe toate părțile, 1 până la 2 minute pe parte.
Scoateți frunzele de dafin și cuișoarele din marinată.
Se toarnă în 1 cană de apă și se toarnă marinata în tigaie cu carne. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 3 ore sau până se înmoaie.
Scoateți carnea din tigaie. Creșteți căldura și presărați făina, puțin câte puțin, peste sucuri, gătind până când amestecul se îngroașă pentru a forma Sos. Întoarceți carnea în tigaie cu pene de roșii, încălziți și serviți.