Sauerbraten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 599 de calorii, 61 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 3,93 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. Dacă aveți fructe de ienupăr, piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 76 de ore și 50 de minute. Cu un scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Sauerbraten, Sauerbraten și Sauerbraten.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, la foc mare, combinați apa, oțetul de cidru, oțetul de vin roșu, ceapa, morcovul, sare, piper, foile de dafin, cuișoarele, ienupărul și semințele de muștar. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Sare Cușer, Suplimentară Pentru Condimentarea Cărnii
Pentru Asezonarea Cărnii
1/2 Cană Stafide Fără Semințe, Opțional
Stafide Fara Seminte, Optional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se usucă fundul rotund și se freacă cu ulei vegetal și sare pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încinge o tigaie mare la foc mare; se adaugă carnea și se rumenește pe toate părțile, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Când marinata s-a răcit până la un punct în care poți să bagi degetul în ea și să nu fie arsă, pune carnea într-un vas nereactiv și toarnă peste marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
5
Pune la frigider timp de 3 zile. Dacă carnea nu este complet scufundată în lichid, întoarceți-o o dată pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
6
După 3 zile de marinare, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați zahărul în carne și marinată, acoperiți și puneți pe grătarul din mijloc al cuptorului și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea din vas și păstrați-l la cald. Strecurați lichidul pentru a îndepărta solidele. Reveniți lichidul în tigaie și puneți-l la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Bateți ghimbirul și gătiți până se îngroașă, amestecând din când în când. Se strecoară sosul printr-o sită cu plasă fină pentru a îndepărta eventualele cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Adăugați stafidele dacă doriți. Carnea se taie felii si se serveste cu sosul.