Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 599 de calorii, 61 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 3,93 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. Dacă aveți fructe de ienupăr, piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 76 de ore și 50 de minute. Cu un scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Sauerbraten, Sauerbraten și Sauerbraten.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, la foc mare, combinați apa, oțetul de cidru, oțetul de vin roșu, ceapa, morcovul, sare, piper, foile de dafin, cuișoarele, ienupărul și semințele de muștar. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Sare Cușer, Suplimentară Pentru Condimentarea CărniiSare Cușer, Suplimentară Pentru Condimentarea Cărnii
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1/2 Cană Stafide Fără Semințe, Opțional1/2 Cană Stafide Fără Semințe, Opțional
Stafide Fara Seminte, OptionalStafide Fara Seminte, Optional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se usucă fundul rotund și se freacă cu ulei vegetal și sare pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încinge o tigaie mare la foc mare; se adaugă carnea și se rumenește pe toate părțile, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Când marinata s-a răcit până la un punct în care poți să bagi degetul în ea și să nu fie arsă, pune carnea într-un vas nereactiv și toarnă peste marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Pune la frigider timp de 3 zile. Dacă carnea nu este complet scufundată în lichid, întoarceți-o o dată pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
După 3 zile de marinare, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Adăugați zahărul în carne și marinată, acoperiți și puneți pe grătarul din mijloc al cuptorului și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți carnea din vas și păstrați-l la cald. Strecurați lichidul pentru a îndepărta solidele. Reveniți lichidul în tigaie și puneți-l la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Bateți ghimbirul și gătiți până se îngroașă, amestecând din când în când. Se strecoară sosul printr-o sită cu plasă fină pentru a îndepărta eventualele cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați stafidele dacă doriți. Carnea se taie felii si se serveste cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În76 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista