Saucy Brânză-Legume Lasagna

Saucy Brânză-Legume Lasagna
Saucy brânză-legume Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 1225 calorii, 56G de proteine, și 83g de grăsime. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos alfredo, spanac, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Lasagna Vegetală Cu Brânză De Caju, Lasagna Cu Tigaie Cochetă, și Lasagna de legume prăjite cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Scurgeți spanacul și apăsați între straturile de prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Se amestecă împreună spanacul, 1 cană de brânză mozzarella și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Se amestecă împreună 1 recipient de sos Alfredo și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
4
Răspândiți recipientul rămas de sos Alfredo uniform în fundul a 2 vase de copt pătrate de 8 inci ușor unse. Completați fiecare cu 2 tăiței de lasagna și un sfert din amestecul de spanac. Repetați procedura cu 4 tăiței și amestecul de spanac rămas. Se acoperă uniform cu restul de 4 tăiței și se întinde cu amestec de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți ambele Caserole la 350 timp de 40 de minute sau doar până se fixează și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Presărați uniform cu 1/2 cană de brânză mozzarella rămasă și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați să stea 15 minute.
8
Se răcește o caserolă. Înfășurați în folie de aluminiu rezistentă și congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Notă: dezghețați caserola congelată la frigider peste noapte.
10
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista