Satsuma Nor Tarta

Satsuma Nor Tarta
Satsuma Cloud Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu nori de lămâie cu compot de rubarbă, Tarta Cu Nori De Lămâie Cu Compot De Rubarbă De Căpșuni, și Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, cântăriți sau lingurați ușor 75 uncii (aproximativ 1 1/2 căni) făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați 75 de uncii de făină, 1 1/2 linguri de zahăr și sare într-un robot de bucătărie; procesați până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați 6 linguri de unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet 5 linguri de apă cu gheață prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Formați aluatul într-un cerc de 6 inci. Înfășurați în folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Rulați aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați aluatul într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci. Îndoiți marginile sub; apăsați aluatul pe părțile laterale ale tigaiei. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Îndepărtați greutățile plăcintei și folia; reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Coaceți încă 15 minute sau până când crusta este aurie. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/2 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare 3 minute sau până se îngroașă. Cântăriți sau lingurați ușor 1 uncie (aproximativ 1/4 cană) făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați făină, coajă de portocală satsuma și următoarele 3 ingrediente (prin unt topit); se amestecă doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12
Se toarnă amestecul în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
13
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când umplutura este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Scoateți din cuptor; se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Pentru a pregăti bezea, bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătătoare curate și uscate. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Întindeți bezea uniform peste umplutură, etanșând până la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
17
Coaceți la 325 timp de 25 de minute; se răcește 1 oră pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista