Satay de pui și slănină
Această rețetă servește 40. O porție conține 55 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., satay de pui și slănină ar putea fi un spectaculos fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, zahăr brun, sos de soia lite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Satay de pui învelit cu slănină, Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), și Pui satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Tăiați puiul în fâșii de 16 până la 20 (1 inch).
Combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pui, întorcându-vă la strat. Sigilați și răciți 45 de minute, întorcându-vă o dată.
Între timp, înmuiați frigarui în apă 30 de minute; scurgere.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați 1 bucată de slănină și 1 fâșie de pui pe fiecare frigăruie.
Frigarui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Serviți frigarui cu sos de arahide.