Satay de pui cu sos picant de arahide
Satay de pui cu sos picant de arahide este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ghimbir, fulgi de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până nectar de agave ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Brownie Aluat Blizzard ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 33 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Satay de pui cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos picant de arahide, și Satay De Pui Cu Sos Picant De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 24 frigarui din lemn
Bateți împreună sos de pește, suc de lămâie, lămâie, agave, sos de soia, ghimbir, fulgi de chili și usturoi (face 3/4 cană).
Turnați 1/2 cană marinată într-un vas de copt superficial; rezervați restul de 1/4 cană. Tăiați subțire puiul în cruce, cu cuțitul ușor pe diagonală.
Adăugați puiul la marinată în vasul de copt, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Tulpina rezervat marinata într-un castron mare; amestecati cu ulei vegetal.
Adăugați varza mărunțită, mazărea și cilantro; acoperiți cu plastic și refrigerați până când este gata de servit.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt; înmuiați aproximativ 24 de frigarui în apă timp de 20 de minute. Filetați puiul pe frigarui. Grătare ușor de grătar cu ulei; căutați sau grătați puiul în loturi până când este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Aruncați slaw; serviți cu pui și sos picant de arahide, dacă doriți.
Combinați toate ingredientele într-un bol cu 1 lingură de apă; bateți până se omogenizează.