Satay de pui cu sos picant de arahide
Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 55 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ardei gras, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Satay de pui cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos picant de arahide, și Satay de pui cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de bambus în apă timp de 30 de minute. Tapetați tava de copt de 15x10x1 inci cu folie.
Între timp, încălziți cuptorul la 218°. în cratiță mică, combinați toate ingredientele sosului; se amestecă bine. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se amesteca, amestecand frecvent.
Tăiați puiul în diagonală în fâșii, de aproximativ 3 inci lungime și 3/4 inch lățime.
Pe fiecare frigăruie de bambus, filetați 1 pătrat de ardei verde, 1 pătrat de ardei roșu și 1 sau 2 fâșii de pui.
Ungeți amestecul de pui cu 1/4 cană de sos.
Așezați în tigaie căptușită cu folie.
Coaceți la 218°.timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru. Între timp, aduceți sosul rămas la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe 1 minut.
Serviți puiul așezat cu sos cald.