Satay de pui cu sos picant de arahide
Satay de pui cu sos picant de arahide este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec dintr-un amestec de ambele, pastă de curry thailandeză, frigarui de lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Satay de pui cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos picant de arahide, și Satay de pui cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Așezați laptele de cocos, sosul de pește, zahărul brun, pasta de curry și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina; pune deoparte.
Așezați totul, cu excepția sucului de lămâie, într-o cratiță mică și bateți pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când ingredientele sunt combinate uniform, aproximativ 3 minute în total.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu-înalt (aproximativ 375 de metri cubi F până la 425 de metri cubi f). Între timp, filetați o singură bucată de pui pe lungime pe fiecare frigăruie și transferați-o pe o foaie de copt.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Așezați frigăruile pe grătar, închideți capacul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți puiul, închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte și puiul este gătit, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Transferați frigăruile într-un platou de servire curat și serviți cu sosul de arahide răcit pentru scufundare.